Taksikuski palautti takapenkiltä löytämänsä 170 000 euroa – sai naurettavan löytöpalkkion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bostonilainen 72-vuotias taksikuski Raymond ”Buzzy” MacCausland löysi ajoneuvonsa takapenkiltä repun, jossa oli käteisenä 187.000 dollaria, eli vajaat 170.000 euroa. Mitä teki taksikuski? Palautti rahat poliisille. 50 vuotta taksia ajanut Buzzy oli ottanut kyytiinsä miehen, joka pyysi kuljettajaa ajamaan motellille.

Asiakas nousi autosta ja katosi jäljettömiin. Kun Buzzy lähti tiedustelemaan miehen perään, huomasi hän miehen jättäneen reppunsa auton takapenkille. Buzzy vilkaisi sisään löytääksen herran henkilöllisyyspaperit, CNN uutisoi.

Kuski löysikin jättisumman riihikuivaa. Rehellinen taksiauton kuljettaja sai myöhemmin tietää, että rahat kuuluivat kodittomalle miehelle, joka oli lunastanut perintönsä käteisellä hetkeä aiemmin. Poliisit kiittelivät kuljettajaa oikeasta teosta myös julkisesti. Repun omistaja antoi Buzzylle sata dollaria löytöpalkkiota.