Valtava kakka-emoji ilmestyi yllättäen tien varteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iloisesti hymyilevä ulostekasa lukeutuu emojeista suosituimpiin. Kakkaemoji koristaa tänä kesänä jopa erilaisia oheistuotteita, kuten puhallettavia uimapatjoja ja käsilaukkuja. Australian Fortescuen ja Karrathan välisellä tiellä viime aikoina ajaneet ovat saattaneet joutua hieraisemaan silmiään matkansa aikana.

Tien laidalle on nimittäin ilmestynyt jättiläismäinen kakkemoji. Kyseessä on paikallisten Amanda ja Danny Fitzgeralin luomus. Isokokoinen emoji ei ole onneksi valmistettu oikeasta ulosteesta. Luomus on todellisuudessa termiittien pesä, johon on kiinnitetty silmät ja suu.

– Dannyn mielestä kumpu näytti kakkaemojilta. Mietimme, miksi kukaan ei ollut tehnyt sellaista termiittien pesästä aikaisemmin, Amanda kuvailee The West Australian -uutissivustolle.