Blake Shelton tihkuu onnea: ”Gwen Stefani tuli ja pelasti minut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna vaimostaan eronnut kantritähti Blake Shelton on kertonut, että uusi tyttöystävä Gwen Stefani on pelastanut hänet. Shelton kertoi ETonline-haastattelussa, että hänen elämänsä hajosi palasiksi kun hän kävi läpi eroprosessiaan Miranda Lambertin kanssa.

Sheltonin mukaan oli suorastaan ihme, että hän tutustui sillä hetkellä Stefaniin, jolla oli täysin sama tilanne. Blake Shelton ja Gwen Stefani kävivät samaan aikaan eroprosessiaan läpi, mikä yhdisti heidät heti. Shelton kertoi tunteneensa, että kaikella oli viimein tarkoitus. Mies kirjoitti uusimman albuminsa kappaleet myös suurelta osin Stefanin inspiroimana.

Haastattelija rohkeni myös kysymään onnea tihkuvalta Sheltonilta, että onko mies kenties nyt onnellisimmillaan Gwen Stefanin kanssa. Shelton vastasi kysymykseen hetkeäkään empimättä, että hän on tällä hetkellä onnellisin mitä hän on koskaan ollut.