Snapchat uudistuu – kuvat ja videot voi tallentaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchat on ilmoittanut tuovansa palveluun uuden Memories-ominaisuuden. Uudistuksen myötä sovelluksessa otetut omat kuvat ja videot voi tallentaa Snapchatiin, ja niitä voi katsella myöhemmin uudelleen.

Tulevien kuukausien aikana saapuvaa ominaisuutta pääsee käyttämään pyyhkäisemällä ylös sovelluksen kamerassa. Vanhoja kuvia ja videoita voi yhdistellä uudelleen pidemmäksi tarinaksi, jonka käyttäjä voi jakaa seuraajiensa kanssa.

Tallennettuja kuvia ja videoita voi selailla sekä aikajärjestyksessä että etsimällä niitä hakusanojen avulla. Mikäli mahdollisuus arkaluontoisten viestien päätymisestä muiden nähtäväksi pelottaa, voi kuvia ja videoita tallentaa myös salasanalla varustettuun My Eyes Only, eli vain minun silmilleni -osioon.

Omien kuvien ja videoiden tallentaminen on onnistunut Snapchatissa aikaisemminkin, mutta tähän saakka ne ovat tallentuneet käyttäjän puhelimeen. Memories-kuvat tallentuvat sen sijaan Snapchatin palvelimelle.