Taapero treenaa kuin Rocky – uskomaton pikkumies

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat oppivat joka päivä uusia asioita tarkkailemalla heidän ympärillään tapahtuvia asioita ja sitä mitä ihmiset tekevät. Lapsia kasvattaessa muut alkavatkin huomaamaan nopeasti mistä lapset ovat ottaneet esimerkkiä, koska he alkavat imitoimaan helposti myös sellaisia asioita, joita aikuiset eivät välttämättä haluaisi pikkuisille opettaa.

Zack Magilavy on julkaissut vaimonsa Melissan kanssa videon, jossa taapero treenaa Rocky-elokuvan tahtiin. Charlie-niminen taapero on tainnut katsoa Rocky-elokuvan treenauskohtauksen moneen otteeseen, koska taistelijan treenirutiini käy pikkuiselta todella näppärästi.

Charlie ei vanhempien mukaan ole saanut katsoa elokuvan taistelukohtauksia, mutta lapsi kuitenkin rakastaa toiminnallista treenikohtausta. Taapero matkii hienosti kaikkia Rockyn liikkeitä kaksi minuuttia kestävällä videolla, jonka aikana lapsi esittää hyppynarulla hyppimistä, puuhalkojen hakkaamista, punnertaa ja nyrkkeilee.