Chrissy Teigen imettää vauvaansa musiikkivideolla: ”Se on aito tilanne!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fergie julkaisi 1. heinäkuuta uutta musiikkia videon kera. M.I.L.F.$ -musiikkivideolla nähdään paljon kauniita julkkisnaisia, jotka ovat äitejä. Videolla naiset kaatavat päälleen seksikkäästi maitoa ja Chrissy Teigen nähdään jopa imettämässä vauvaa.

Teigen paljasti People-lehdelle, että Kim Kardashian pyysi häntä videon kuvauksiin mukaan. Teigen oli synnyttänyt Luna-vauvan vasta pari viikkoa ennen kuvauksia, mutta se ei estänyt häntä osallistumasta. Malli oli ottanut neljäviikkoisen Lunan kuvauksiin mukaan ja syöttänyt ja nukuttanut vauvaa aina kuvausten välissä.

Chrissy Teigen nähdään videolla imettämässä vauvaa. Moni ei varmasti voinut kuvitellakaan vauvan olleen itse Luna tai edes oikea vauva, mutta äiti on paljastanut, että vauva oli Luna. Kohtaus oli kuvattu hetken mielijohteesta Lunan kanssa kun Teigenin oli ollut aika syöttää vauvaa.

Chrissy Teigenin ei ollut aluksi tarkoitus esiintyä videolla Lunan kanssa, mutta kohtaus oli syntynyt luonnollisesti. Naisen alkaessa imettämään lavasteiden keskellä kohtaus oli päätettykin kuvata Lunan ollessa malliäidin rinnassa kiinni muiden esiintyjien poistuttua lavasteista.