Isää matkiva vauva nettisensaatioksi: ”Wassuupp!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvoja on melko helppo viihdyttää silloin kun ne ovat vielä pieniä. Vahempien tekemät erikoiset äänet ja ilmeet ovat jo tarpeeksi hauskaa seurattavaa saadakseen kunnon naurunmyräkän aikaiseksi. Nyt verkossa ihastuttaa isästä ja lapsesta leviävä video, jossa parivaljakko hassuttelee yhdessä.

UNILAD-sivusto on jakanut pienen lapsen isän Elliot Cooperin lähettämän videon Facebook-sivuillaan. Videolla Cooper makoilee vauvansa kanssa sängyllä ja kuvaa heidän hassutteluaan. Isä ja vauva sanovat kummatkin vuorotellen kameralle: ”Wassuupp”, minkä jälkeen vauva purskahtaa aina nauramaan.

Vauva yrittää matkia isäänsä joka kerta kun isä on sanonut omalla vuorollaan: ”Wassuupp”. Vauvan ääntäminen ei ole ehkä niin tunnistettavaa kuin isän, mutta äänenpaino on kuitenkin samanlainen. Isä ja lapsi ovat niin hellyttävä näky yhdessä, että video on nähty Facebookissa jo 34 miljoonaa kertaa.