Herkkusuiden unelmamuseo New Yorkissa – uintia nonparellien seassa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Museot tarjoilevat ihmisille elämyksiä ja tietoa kattavien näyttelyiden muodossa. New York Cityssa sijaitseva jäätelömuseo Museum of Ice Cream avaa ovensa yleisölle heinäkuun lopulla. Paikka on kuin satuelokuvien karkkitehdas.

Manhattanin Meatpacking Disctrictille heinäkuun lopulla avattavassa pop-up -jäätelömuseossa voi kokea äärimmäisen imeliä hetkiä. Museoon tulee muun muassa suklaahuone, jättikokoinen pehmis ja uima-allas, joka on täytetty värikkäillä nonparelleilla. Lisäksi museoon avataan Tinder Land -osio, jossa voi löytää täydellisen matchin jäätelömauista.

Museo on auki ainoastaan kuukauden ajan. Mikäli suunnittelet reissua Isoon Omenaan, kannattaa jäätelömuseon liput varata etukäteen netistä. Tällainen museovierailu kiinnostaa varmasti myös jurompaakin matkaseuralaista.