Tytön korvaan kaadettin nestettä – sitten kammottava vieras luikerteli ulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa teinipoika heräsi uniltaan karmeaan korvakipuun. Lääkärissä huomattiin, että korvaan oli luikerrellut tuhatjalkainen, joka saatiin onneksi ilman vahinkoa poistettua korvasta. Nyt samanlainen tapaus on saatu videoitua.

Videolla nähdään miten lääkäri kaataa tipoittain tytön korvaan jonkinlaista nestettä. Toimenpide vaikuttaa aluksi täysin rutiininomaiselta, kunnes korvasta alkaa luikerrella ulos pitkä elävä tuhatjalkainen.

Tuhatjalkainen on alkanut korvassa ilmeisesti tukehtumaan korvaan kaadetun nesteen ansiosta, minkä vuoksi se alkoi luikertelemaan ulos korvakäytävästä. Näky on suoraan kuin kauhuelokuvasta, kun pitkä tuhatjalkainen kiemurtelee elävänä tytön korvasta ulos.