Tässä saapuvat nykyajan lastenrattaat – valot ja USB-portti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lastentarvikkeita valmistava 4moms-yhtiö on lanseeraamassa todelliset 2010-luvun lastenrattaat. Moxi-rattaat muun muassa tarjoavat lisävirtaa älypuhelimelle, samalla kun niitä työnnetään. Rattaiden takarenkaissa olevat generaattorit antavat virtaa USB-porttiin, jota voi käyttää älylaitteen lataamiseen.

Moxissa on myös etu- ja takavalot, joten niiden työntäminen sujuu myös pimeillä keleillä. Kaiken lisäksi lastenvaunuissa on LCD-näyttö. Siitä lapsiaan kuljettava voi tarkistaa muun muassa kellonajan, kuljetun matkan määrän, lämpötilan ja vaunujen nopeuden.

Moxi saapuu 4momsin blogin mukaan markkinoille lokakuussa 2016. Rattaat ovat varustettu Yhdysvalloissa 700 dollarin, eli noin 630 euron hintalapulla.