Depeche Mode vietti 6 viikkoa studiossa – tällaisen näyn jättivät jälkeensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin edelläkävijöihin koko olemassaolonsa ajan lukeutunut Depeche Mode -yhtye on genressään yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä kokoonpanoista. Yhtye on muokannut jo 25 vuoden elektronisen musiikin soundia omakseen. Parhaillaan työn alla on uutta materiaalia.

Nyt yhtye on saanut päätökseensä levytyssessionsa The Santa Barbara Sound Design -studiolla, jossa yhtye vietti peräti kuusi viikkoa. Poistuessaan se jätti jälkeensä melkoisen sekasotkun, josta studio julkaisi eilen illalla kuvan verkossa. Kuvan perusteella voidaan todeta, että Depeche Mode ei ole tälläkään kerralla mennyt yli siitä missä aita on matalin ja että luvassa on runsaasti analogisia syntetisaattoreita.

Industriaalielementeistä sujuvasti glamrockiin siirtyvä Depeche Mode tunnetaan erityisesti klassikkohiteistään Enjoy The Silence, Strangelove, Personal Jesus, It’s No Good ja I Feel Loved. Depeche Moden levyjä on myyty maailmalla yli 75 miljoonaa kappaletta. Ne ovat vuonna 1981 julkaistusta Speak & Spell -debyytistä lähtien komistaneet brittilistan kärkikymmenikköä. Megatähteydestään huolimatta kokeilunhaluinen trio on säilynyt musiikillisesti osana undergroundia.

That time when Depeche Mode came for six weeks last month! #analogmodularsynth #moog #synth #electronic #music #80's #depechemode @gclefff

Kuva, jonka ?Santa Barbara Sound Design (@sbsound_design) julkaisi