Lapsia traumatisoineesta Stephen Kingin elokuvasta uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephen Kingin Se-kirjan elokuvaversion pirullinen Pennywise-klovni on traumatisoinut lapsia ja nuoria jo vuosikymmenten ajan. Nyt kirjasta ollaan työstämässä uutta elokuvaversiota, jossa hahmoa esittää Bill Skarsgård.

Nyt Entertainment Weekly on paljastanut, milt Pennywise tulee näyttämään tulevassa elokuvassa. Kuvan perusteella klovni eroaa jonkin verran edellisen elokuvaversion pellestä, jota esitti Hollywood-legenda Tim Curry.

– On tärkeää, että teimme tällä kertaa jotain uutta ja omaperäistä. Halusimme tarkoituksella vältellä outoa, niljakasta ulkomuotoa, Skarsgård kuvailee Entertainment Weeklylle.

Kahteen osaan jaetun Se-elokuvan ohjaa Mama-kauhuelokuvasta vastannut Andres Muschietti. Ensimmäisen osan ensi-iltaa kaavaillaan vuodelle 2017.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat