Marssibändin kosketinsoittaja nousi julkkikseksi – ilmeet naurattavat netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Boston Crusaders Drum & Bugle Corps -nimisen marssibändin kosketinsoittaja on noussut nettijulkkikseksi. Syynä on hänen esiintymisestään kuvattu video, jolla neitokainen näyttää omaavansa todelliset show-naisen elkeet. Hänen ilmeensä ovat vertaansa vailla.

Mike O’Neill julkaisi äskettäin Facebookiin videon amerikkalaisen marssibändin kosketinsoittajasta. Videota on katsottu yhden viikon aikana lähes 3,5 miljoonaa kertaa. Kosketinsoittajan performanssi lähentelee teatraalisuudessaan huippuluokkaa.

Etenkin Yhdysvalloissa on tapana, että koulujen parhaat muusikot pääsevät erilaisiin paraateihin esittelemään taitojaan univormut päällä. Ohjelmanumeroita esitetään esimerkiksi koulun tapahtumissa tai urheilupelien väliajoilla.