Amsterdamilaiset ratikat tarjoavat hauskan pelin matkustajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amsterdam on suosittu kaupunkilomakohde, joka houkuttelee turisteja leppoisalla ja rennolla ilmapiirillään. Nyt kaupungin kaduilla kulkevat raitiovaunut on varustettu sinisillä otuksilla, jotka napsivat ohikulkijoita suuhunsa.

Ikkunaan liimattu kuva toimii kuin reaaliaikainen peli. Raitiovaunun liikkuessa voi kuvitella vängän otuksen ahmivan ohikulkijoita suuhunsa. Pisteet määräytyvät sen mukaan mitä olennon suuhun menee ja kuinka paljon. Peliä pelataan toinen silmä kiinni ja päätä liikutellen.

Ihmiset voivat leikkiä hieman samankaltaista peliä sormensa avulla. Kun etusormen sivuun piirtää pienet viikset, voi kuvitella, miltä eri ihmiset näyttäisivät kasvokarvoituksen kera. Asetu sopivaan paikkaan istumaan ja sovita sormea ohikulkijoiden ylähuulen yläpuolelle turvallisen välimatkan päästä.