Quentin Tarantino iskemässä hanskat tiskiin – ura alkaa olla ohi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Quentin Tarantino lukeutuu tämän hetken arvostetuimpien Hollywood-ohjaajien joukkoon. Miehen viimeisin työ oli lännenelokuva The Hateful Eight, joka sai Suomen ensi-iltansa tämän vuoden tammikuussa.

Nyt Tarantino on vihjannut ohjaavansa vielä kaksi elokuvaa, minkä jälkeen hän suunnittelee vetäytyvänsä eläkkeelle. Mies kuitenkin paljasti Jerusalem Film Festival -tapahtumassa saattavansa palata ohjaamisen pariin vielä vanhalla iällä.

– Aion lopettaa 10. elokuvani jälkeen. Minulla saattaa tosin olla uusi tarina kerrottavana 75-vuotiaana, Quentin Tarantino kertoi Screen Daily -sivuston mukaan.

Tarantino myös paljasti Kunniattomat paskiaiset -elokuvan eversti Hans Landan olevan mahdollisesti paras hahmo, jonka hän on ikinä luonut. Elokuvassa Landaa esitti saksalaistähti Christoph Waltz.

Birth.Movies.Death. -sivuston mukaan Tarantino on kuitenkin aikaisemmin vihjannut jatkavansa luovaa uraansa muilla tavoin vielä ohjaamisen lopetettuaankin. Mies on kertonut haluistaan kirjoittaa esimerkiksi näytelmiä tai romaaneja.