Pokemon Go paljasti miehen uskottomuuden – tyttöystävä näki koordinaatit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä ympäri maailmaa koukuttava Pokemon Go -peli on eräänlaista aarteenetsintää koordinaattien avulla. Newyorkilainen Evan Scribner teki kohtalokkaan virheen napatessaan yhden taskuhirviön exän kodista. Löytö paljasti miehen olinpaikan tyttöystävälle.

New York Post kertoo Scribnerin käväisseen Brooklynissa entisen tyttöystävänsä luona. Samalla hän nappasi asunnossa olleen otuksen osana Pokemon Go -peliä. Nykyinen tyttöystävä näki, että Scribnerin saaliin koordinaatit olivat miehen exän luona ja syrjähypyn tietoonsa saanut nainen jätti pettävän kumppanin välittömästi.

Osa pelaajista on kokenut päinvastaisia tapahtumia pelin ansiosta. Muutama pelaaja kertoo tavanneensa unelmiensa kumppanin taskuhirviöitä metsästäessään. Jotkut ovat jopa päässeet pelin ansiosta petipuuhiin toisten pelaajien kanssa.