Pingispalloja DJ-povipommin rintavakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmään kuuluva Steve-O julkaisee temppuvideoita nettiin. Nyt mies on innostunut pomputtelemaan pingispalloja. Hän yrittää saada pelivälineet Laura Lux -nimisen povipommin rintavakoon.

Steve-O on julkaissut Facebookissa videon, jolla hän pomputtelee pingispalloja australialaissyntyisen DJ-misukka Laura Luxin poveen. Antava kaula-aukko tarjoilee oivan kohteen pallolle, ja Jackass-tähti onnistuu pallonsa kanssa monilla eri tempputyyleillä. Tässäpä ideaa pariskuntien illanviettoon.

Steve-O joutui taannoin vankilaan osoitettuaan mieltään SeaWorld-vesieläinpuistoa vastaan. Mies kiipesi kymmenien metrien korkuiseen nosturiin, heitti ilmaan SeaWorld Sucks -tekstillä varustetun puhallettavan miekkavaan ja räjäytti ilotulitteita.