Tinderistä tekeillä komediaelokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angry Birds ja Emoji-elokuvat ovat vasta alkua, sillä nyt Hollywood suunnittelee pistävänsä rahoiksi maailman suosituimmalla treffisovelluksella. Warner Bros. -tuotantoyhtiö on nimittäin suunnittelemassa Tinder-aiheista elokuvaa.

Tuotantoyhtiö on ostanut oikeudet Worst Tinder Date Ever, eli Huonoimmat Tinder-treffit koskaan -nimiseen elokuvaan. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Keith Merryman ja David A. Newman, joiden käsialaa oli myös Mila Kunisin ja Justin Timberlaken tähdittämä romanttinen komedia Vain seksiä.

Kuten nimikin antaa olettaa, kertoo elokuva Los Angelesissa asuvista sinkuista, joiden Tinder-treffit muuttuvat katastrofaalisiksi. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan elokuvan inspiraationa toimivat tuottajana toimivan Julia Spiron omat pieleen menneet treffit.