Rob Kardashianin ja Blac Chynan vauvan sukupuoli paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhteellaan, tulevilla häillään ja vauvauutisillaan lehdistöltä rahaa tahkoava pariskunta Rob Kardashian ja Blac Chyna ovat yksi Hollywoodin seuratuimmista pareista. Glamourmallin isä on nyt paljastanut tulevan vauvan sukupuolen.

Blac Chynan isä Eric Holland on kertonut Metro-lehdelle, että pariskunta odottaa poikavauvaa. Kohdussa kasvava ihmisen alku liikkuu jo pieniä potkuja vatsanseinämään aiheuttaen. Pariskunnalle on ollut alusta saakka tärkeintä vauvan terveys, mutta myös sukupuolen paljastuminen pojaksi on hymyilyttänyt molempia. Lapsen nimi on jo valittu, mutta sitä ei paljasteta ennen syntymää.

Blac Chynalla on entuudestaan kolmevuotias poika King Cairo yhdessä räppäri-Tygan kanssa. Omituisen tilanteesta tekee se, että Tyga seurustelee Rob Kardashianin Kylie Jenner -siskon kanssa. Toisin sanoen Kylie on sekä poikaystävänsä lapsen äitipuoli että King Cairon tulevan veljen täti.