Sinkku, älä kersku näin perheellisille ystävillesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmen lapsen äiti kirjoittaa perhe-elämästään omassa blogissaan. Hauskoja havaintoja arjesta tekevä nainen kuvaa myös satunnaisesti videoita aiheista, jotka ovat hänelle ajankohtaisia ja laittavat naisen miettimään.

Tällä kerralla nainen julkaisi videon, jossa hän kertoo ärsyttävistä asioista, joita hänen sinkkuystävänsä kertovat hänelle.

Sinkkuna ja ilman lapsia elävät aikuiset eivät välttämättä pysty ymmärtämään millaista lapsiperheen arki on. Tova kertoi videolla häntä ärsyttävistä asioista, joihin moni perheenäiti pystyy varmasti samaistumaan. Sinkkuystävän kuulumiset kuulostavat tahtomattaankin välillä omalla vapaa-ajalla ja harrastuksilla kerskumiselta.

Tovaa ärsyttää se miten ystävät kertovat hänen näyttävän väsyneeltä. Tova ei haluaisi kuulla siitä miten kaverit ovat nukkuneet koko lauantain iltapäivään asti, koska heillä ei ollut parempaakaan tekemistä. Krapulastakaan hän ei haluaisi kuulla valitusta, koska sinkkukaverit saavat joka tapauksessa nukkua sen pois. Heidän tulisi kokeilla krapulaa kolmen lapsen seurassa, että he tietäisivät kunnolla miltä huono olo ja väsymys voivat tuntua.