Snapchatiin uusi ominaisuus – piirrä itse selfie-filtterisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchatin suosituimpiin ominaisuuksiin kuuluvat lenses-filtterit, joilla selfiekuvaan voi lisätä hauskoja ja omituisia efektejä. Sovellus tarjoaa käyttäjille runsaasti erilaisia ja vaihtuvia filttereitä, joilla omat kasvonsa voi laittaa hetkessä uuteen uskoon.

Nyt Snapchatin käyttäjät voivat tehdä lenses-filttereitä myös itse. Uusimman päivityksen myötä sovellukseen on lisätty Face Paint Lens -filtteri, jolla ikioman filtterin voi piirtää kasvojen päälle. Omatekoiset suodattimet toimivat kuten valmiitkin, eli ne tunnistavat kasvot ja liikkuvat niiden mukana.

Viimeisimmän päivityksen myötä Snapchatissa voi käyttää myös Bitmoji-kuvia. Bitmojit ovat some-keskusteluissa käytettäviä emoji-tyylisiä tarroja, joista käyttäjä voi tehdä itsensä näköisen. Omien tarrojen tekeminen onnistuu erillisellä, iOS ja Android -laitteille saatavalla Bitmoji-sovelluksella.