Demi Lovato korosti kurvejaan esiintymislavalla – syömishäiriö on historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato taisteli taannoin pitkään vakavan syömishäiriön kanssa, mutta sittemmin hän palasi takaisin terveiden kirjoihin. Heinäkuun alussa hän esitteli upean kurvikkaan bikinivartalonsa uima-altaalla, ja nyt hän on palannut taas esiintymislavoille näyttävämpänä kuin koskaan.

Demi Lovato esiintyi perjantaina Kanadan Montrealissa Future Now -kiertueensa konsertissa. Esiintymisasut paljastivat, että hän on päässyt yli syömishäiriöstä ja on ylpeä terveen kurvikkaasta vartalostaan. Asuista ei nimittäin puuttunut seksikkyyttä ja näyttävyyttä.

Demi on viime aikoina usein peräänkuuluttanut luonnollista kauneutta myös some-kuvissaan. Taannoin Demi nähtiin poseeraamassa suihkunraikkaana ja ilman meikkiä Instagramissa julkaisemassaan selfie-poseerauksessa. Kuva osoitti, että Demi on upea kaunotar myös ilman meikkiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash