Nike noteerasi viimein myös kurvikkaat naiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nike-urheiluvaatemerkin mainoksissa on totuttu näkemään urheilullisia ihmisiä ja ammattiurheilijoita, jotka motivoivat lihaksikkailla vartaloilla muitakin ihmisiä liikkumaan. Nyt Nike näyttää viimein ymmärtäneen, että myös isompivartaloiset naiset liikkuvat.

Instagramissa nikewomen-kanavaa seuraa yli 4,8 miljoonaa käyttäjää, jotka inspiroituvat yrityksen julkaisemista urheilullisista kuvista päivittäin. Nyt kanavalla on alkanut näkymään myös kuvia, joissa esiintyvien naisten vartalot eivät olekaan pieniä tai lihaksikkaita.

Moni näyttäisi olevan mielissään Niken uusista kuvista, joissa esiintyy kurvikkaita naisia. Plus-kokoiset mallit näyttävät upeilta ja itsevarmoilta otoksissa, joissa he poseeraavat Nike-merkkiset urheiluliivit ja -trikoot yllään. Kuvien yhteydessä naisia infotaan siitä, että rintaliivien ympärysmitan tulisi olla muita liivejä napakampi ja kupin suurempi kuin tavallisissa rintaliiveissä.