Holografiset hiukset tulevat – näin ne värjätään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monisävyiset hiukset tulivat pari vuotta sitten muotiin eikä niille näy edelleenkään loppua. Pastellisten sävyjen lisäksi monisävyisiä hiuksia värjätään myös kirkkaiden ja tummien värien avulla.

Yleensä tummahiuksiset suosivat enemmän kirkkaita ja syviä värejä kun taas vaaleahiuksisille värjätään useimmin haaleita pastellisävyjä.

BuzzFeedYellow-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten hienot holograafiset hiukset syntyvät lyhythiuksiselle naiselle. Hiusmallina toimivan naisen hiukset ovat kylmän vaaleat, minkä vuoksi niihin lähdetään tekemään eri sävyjä hempeiden pastellisävyjen avulla.

Hiuksien tyvi värjätään pinkillä, sinisellä ja violetilla. Tämän jälkeen hiuksiin tehdään keltaisia, violetteja, haalean vaaleanpunaisia, vihreitä ja sinisiä raitoja. Lopputulos on todella leikkisä ja kääntää varmasti muiden katseet ulkona liikkuessa.