Uimarannalla ällistyttiin – villisika nousi yhtäkkiä merestä rannalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalaisella Youtube-videolla aurinkoista rantapäivää viettäviä ihmisiä saapuu terrorisoimaan hieman tappajahaita erikoisempi eläin. Rannallaolijoiden hämmästykseksi merestä nousi nimittäin ihka elävä villisika.

Itämeren rannikolla sijaitsevan uimarannan kesäpäivä sai yllättävän käänteen, kun energinen villisika juoksi ihmisten keskuuteen aalloista. Tuoreella ideolla päästään todistamaan, kuinka eläin aiheuttaa kaaosta rantahietikolla juoksennellen ympäri aluetta.

Jää epäselväksi kuinka villisika on päätynyt rannalle, ja miksi se näyttää nousevan merestä kuin myyttiset merihirviöt konsanaan. Videon kuvailu Youtubessa kertoo ainoastaan sen, että tilanne on kuvattu Puolan Karwiassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat