Chris Pratt yritti saada Jennifer Lawrencen rentoutumaan viinillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Lawrence on aiemmin haastatteluissaan paljastanut, että hän jännittää seksikohtausten näyttelemistä todella paljon. Tämän vuoksi hän on muun muassa juonut itsensä kovaan humalaan ennen kuvauksia, mitä myöhemmin kuitenkin katui.

Chris Pratt toimi Lawrencen vastanäyttelijänä kuumassa seksikohtauksessa Passenger-elokuvassa, ja yritti parhaansa saadakseen naisen tuntemaan olonsa tällä kerralla mukavaksi. Pratt kertoi Huffington Postille, että hänen mielestään miehen tehtävä on saada nainen rentoutumaan tällaisissa tilanteissa.

Pratt oli pyytänyt ylimääräisiä henkilöitä poistumaan kuvauspaikalta, minkä lisäksi pari oli juonut lasillisen viiniä ennen kohtausta. Lawrencen mukaan seksikohtauksia tehdessä häntä jännittää aina se, että tekeekö hän kuvaustilanteessa liikaa vai liian vähän, mikä olisi myös kamalaa koska silloin saattaisi ylittää tiettyjä rajoja vastanäyttelijän kanssa.