Kanye West rakastaa Kimin selfie-alastonkuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian osaa pitää sosiaalisessa mediassa faninsa tyytyväisenä. Nainen julkaisee usein hänen vartaloaan esitteleviä kuvia, joissa hän on hyvin vähissä vaatteissa tai jopa täysin alasti. Kardashian on naimisissa, mutta aviomiestä paljastelevat kuvat eivät haittaa.

Kanye West ja Kim Kardashian olivat yhdessä Harper’s Bazaar -lehden kuvauksissa, joissa West avautui samalla siitä miltä vaimon kuvat hänestä näyttävät. West kommentoi Daily Mail -lehden mukaan, että häntä paljastavat kuvat eivät haittaa koska hän rakastaa alastoman vaimonsa näkemistä.

Kanye West ihailee vaimonsa vartaloa ja kertoo rakastavansa hänen julkaisemiaan alastomia selfie-kuvia. Kaikista viehättävimmäksi ja seksikkäimmäksi piirteeksi Kanye West kuitenkin kertoo vaimossaan olevan hänen sydämensä.

More BTS of @fergie's video Milf $ video on my app!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

When you're like I have nothing to wear LOL

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

KimKardashianWest.com

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi