Kun törmäät exääsi yllättäen – näin pysyt tyynenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päätyttyä entisen kumppanin näkeminen voi olla melko kiusallista. Parisuhteen päättymisen taustalla voi olla riitoja, pettämistä ja tunteiden loukkaamista puolin ja toisin, minkä vuoksi toisen näkeminen voi tuntua omituiselta.

Kiusallisuuden maksimoi vielä se jos toisella tai kummallakin on jo uusi kumppnani. Parisuhdekolumnisti Brynn Mosello kertoi Elite Dailylle hänen vinkkinsä siihen miten entisen kumppanin edessä pystyy olemaan mahdollisimman tyynenä.

1. Hymyile

Sydämesi saattaa tykyttää, mutta peitä jännittäminen ja ahdistuminen hymyllä. Hymyile, tervehdi, säilytä katsekontakti ja muista hengittää.

2. Muista kehonkieli

Seiso suorassa ja hyvässä ryhdissä. Tämä antaa sinusta jo heti paljon itsevarmemman kuvan vaikka sisälläsi saattaisikin tuntua siltä, että murenet minä hetkenä hyvänsä pieniksi palasiksi.

3. Älä ole liian innokas

Älä näytä liian innokkaalta tai hukuta häntä heti miljooniin kysymyksiin. Yritä olla luonteva ja pitäytyä kevyessä jutustelussa. Anna hänen vastata rauhassa ja kysyä sinulta takaisin ennen kuin heität uuden kysymyksen kehiin.

4. Keksi hyvä lähtölause etukäteen

Mieti ennen jutustelua tai sen aikana jokin asia, jonka avulla pystyt luontevasti päättämään keskustelun ilman, että kumpikin jää kiusaantuneena seisomaan paikoilleen kun kaikki sanottava on sanottu. Kerro, että oli mukava nähdä, mutta sinä olit oikeastaan juuri lähdössä tapaamaan ystävääsi.

5. Lähde kotoasi itsevarmasti joka päivä

Et voi koskaan olla varma keneen tulet päivän aikana törmäämään kadulla. Sen vuoksi onkin tärkeää, että lähdet kotiovesta näyttäen aina siltä, että olet itsevarma ja tunnet olosi mukavaksi.