Melkoinen vaaliauto Yhdysvalloissa – kampanjoi molempia ehdokkaita vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa presidentinvaalien kamppailu näyttää siltä, että kilpailu presidentin pestistä tullaan ainakin vielä toistaiseksi käymään Donald Trumpin ja Hillary Clintonin välillä. Vaaleihin on kuitenkin vielä matkaa, ja lähes mitä tahansa voi vielä tapahtua.

Parhaillaan Philadephiassa on käynnissä demokraattien puoluekokous, joka valitsi Hilary Clintonin ehdokkaakseen. Taannoin republikaanit tekivät saman päätöksen Donald Trumpista. Philadephiassa on odotetusti osoitettu monin tavoin mieltä molempia puolueita ja niiden ehdokkaita vastaan.

Wells Fargo Centerissä järjestettävän puoluekokouksen lähistöllä kuvattiin eilen yhden autokunnan kokoinen mielenilmaus, jossa autoon oli kirjoitettu molempia pääehdokkaita koskevia iskulauseita. Auto sai heti suuren mediahuomion, sillä paikalla on runsaasti kansallista ja kansainvälistä mediaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash