Mies sai naiselta väärän puhelinnumeron – karvas pettymys päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden kiinnostavan ihmisen tapaamisessa seuraavan askeleen ottaminen vaatii yleensä yhteystietojen vaihtamista. Kaikki eivät uskalla enää tässä kohtaa antaa henkilölle pakkeja, minkä vuoksi he voivat hätäpäissään valehdella nimensä tai puhelinnumeronsa.

Yhteystietoja annettaessa olisi kohteliasta säästää toisen tunteita ja kertoa hänelle jos ei itse haluaisi enää tavata kyseistä ihmistä. Eräs mies joutui kokemaan karvaan pettymyksen, kun hänet hurmannut nainen oli mukavan keskustelun päätteeksi antanut miehelle väärän numeron.

Jeff-niminen mies kirjoitteli innoissaan naiselle, jonka numeron hän oli saanut. Viestiketjun keskustelu oli melko yksipuolista, minkä vuoksi mies alkoi vielä lopuksi kehumaan itseään, että saisi naisen vastaamaan. Lopulta numeron toisesta päästä vastasi kuitenkin mies, joka ilmoitti, että Jeffillä taitaa olla väärä numero.