Weekend Festival: ”Suomen suurin lava ja kesän mittavin ilotulitus”

Festarit · Stara.fi

Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuvalla Weekend Festivalilla nähdään ensi viikolla massiivinen esiintymislava ja ilotulitus. Tapahtuman oman ilmoituksen mukaan kyseessä on suurin Suomessa koskaan toteutettu konserttilava. Pääavalla on korkeutta kaikkiaan 25 metriä korkea ja leveyttä 85 metriä.

– Festivaalilla on lisäksi LED-screenejä yli tuhat neliötä, joista pelkästään päälavalla noin 600 neliötä. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen suurimmista LED-näytöistä koko Euroopassa. kertoo festivaalin markkinointivastaava Jyri Heikkinen.

Molemmat festivaalipäivät päättyvät jättimäisiin ilotulituksiin, jotka ovat kesän suurimmat Suomessa. Weekend Festivaliin on saapumassa Helsingin Kalasatamaan 5. – 6. elokuuta yhteensä runsaat 60.000 katsojaa, ja lippuja on vielä jonkin verran jäljellä. Weekend Festival järjestetään samaan aikaan Helsingin tapahtuman kanssa myös Viron Pärnussa ja Ruotin Tukholmassa.

Esiintymässä nähdään Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Martin Garrix ja Tiësto. Kotimaista tähtikaartia festivaalilla edustavat esimerkiksi Antti Tuisku ja JVG.