Monopoly-lautapelistä Taru sormusten herrasta -versio – fanit villiintyivät!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suunnittelijana työskentelevä Sonja Batusic on julkaissut netissä kuvia tuunatusta Monopoly-lautapelistä. J. R. R. Tolkien -faniksi tunnustautunut Batusic on luonut suositusta lautapelista Taru sormusten herrasta -version.

Metro-lehden mukaan nainen sai idea pelin tekemiseen siitä, että hän oli pettynyt markkinoilla oleviin versioihin. Sonja huomasi, että eBay-verkkokaupassa myytiin Taru sormusten herrasta -Monopoly-pelejä, mutta ne eivät olleet tunnelmaltaan tarpeeksi aidon tuntuisia. Naista häiritsi erityisesti se, että Taru sormusten herrasta -peleistä löytyi muun muassa pysäköintiruutuja ja muita aiheeseen sopimattomia yksityiskohtia.

Batusic loi siksi itse pelistä oman versionsa ja julkaisi siitä kuvia sosiaalisessa mediassa. Taru sormusten herrasta -fanit ovat olleet Batusicin versiosta innoissaan. Monet faneista ovat olleet pettyneitä, ettei Batusicin versio ole kaupallisesssa myynnissä. Ainakaan vielä.