RHCP-rocktähti hämmästytti kaupungilla – puolialaston ja valkoiseksi maalattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen keulahahmo Anthony Kiedis nousi taannoin otsikoihin, kun paljastui, että hän seurusteli 32 vuotta nuoremman Helena Vestergaardin kanssa. Rocktähti ei ole kuitenkaan kovin paljon yksityiselämänsä merkeissä julkisuudessa.

Eilen Anthony Kiedis kuvattiin New Yorkissa puolialastomana ja valkoiseksi maalattuna, kun hän oli kuvaamassa Red Hot Chili Peppers -yhtyeen seuraavaa musiikkivideota.

Suurkaupungin sykkeessä kuvauksia oli seuraamassa runsaasti sivullisia, jotka ihmettelivät erityisesti rocktähden jalkovälissä olevaa suurikokoista intiimialueiden suojusta. Aika näyttää miltä sama näyttää valmiilla musiikkivideolla.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat