Kohujulkkis ei raskauskiloja piilottele – pikkumekko kuin makkarankuori!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla oli ollut leikkimielistä kinaa, jonka päätteeksi Blac Chyna oli raapinut terävillä kynsillään Kardashianin käden verille. Tämän jälkeen riita on Daily Mail -lehden mukaan saattanut mennä vakavammaksi, koska jopa pariskunnan mahdollisesta erosta on alettu puhumaan.

Eilen Blac Chyna kuvattiin ilman miestään Los Angelesissa, kun hän oli liikkeellä yhdessä ystäviensä kanssa. Kertyneet raskauskilot eivät Chynaa häiritse, sillä hän korosti niitä rohkeasti pukeutumalla tiukkaan pikkumekkoon.

Rob Kardashian poisti omalta Instagram-tililtään kaikki Blac Chynaa koskevat julkaisut ja lopetti Chynan seuraamisen sosiaalisissa medioissa. Pariskunta on riidellyt ja kinastellut viime päivien aikana paljon, minkä vuoksi Rob Kardashianin käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa onkin ajateltu melko hälyttäväksi. Blac Chyna on kuitenkin riidan jälkeen nähty vielä kävelevän julkisesti kihlasormus sormessaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash