Supermalli kopioi Kardashianin tyylin – kuin tekstiilikaksoset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Chrissy Teigen synnytti aiemmin tänä vuonna esikoisensa, jonka isä on poptähti John Legend. Ennen synnytystä mallikaunotar esitteli raskausvatsaansa ylpeänä vartalonmyötäisissä asuissa. Nyt Teigen on paljastanut, että Kim Kardashian auttoi häntä luomaan oman äitiystyylinsä.

Nyt arkistokuvista voidaan huomata, että Kim Kardashia on tosiaan vaikuttanut melkoisesti Teigenin asuvalintoihin, sillä hänet kuvattiin tuolloin lähes identtisessä asussa kuin Kardashian.

Chrissy Teigen nähdään kuvassa astelemassa Grammy-palkintogaalan punaiselle matolle valkoisessa pitkässä mekossa, jossa oli valkoinen koristeltu viitta. Hieman aiemmin Kim Kardashian asteli samanlaisessa asussa InStyle Awards -gaalan punaiselle matolle. Myös hiukset olivat kummankin tyylissä vedetty tiukasti taakse.

Splash
Splash
Splash
Splash