Tyttö pelkäsi kiusaajia – isä saattoi kouluun Teräsmiehenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Esikoulun järjestämässä supersankaripäivässä on nähty ihastuttava parivaljakko Merseysidessa, Englannissa. Perheenisä oli nimittäin saattanut tyttärensä kouluun Teräsmieheksi pukeutuneena. Mies on paljastanut sosiaalisessa mediassa syyn erikoiselle tempaukselleen.

Danny Arnold kertoi, että hänen tyttärensä ei ollut suostunut aamulla pukemaan ylleen naamiaisasuaan, koska hän pelkäsi, että häntä kiusataan ja hänelle nauretaan. Daily Mail -lehden mukaan pikkutyttö halusi pukeutua Lepakkomieheksi, mutta häntä huoletti, että häntä kiusataan ”poikien asusta” ja siitä, että hän halusi pukeutua eri tavalla kuin muut.

Perheenisä puki ylleen Teräsmiehen asun rohkaistakseen tytärtään pukeutumaan Lepakkomieheksi. Pikkutyttö innostui isänsä vaatetuksesta ja hän lopulta suostui laittamaan Lepakkomiehen asun ylleen. Danny kertoi, että hän halusi osoittaa tyttärelleen, ettei muiden mielipiteillä ollut väliä vaan sillä, että on rohkeasti oma itsensä. Isän tempaus on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja monet ovat todenneet, että isä oli tosielämän sankari.