Kylie Minogue pulahti huvijahdilta uimaan – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kylie Minogue uusi rakkaus Joshua Sasse on 20 vuotta laulajaa nuorempi. 48-vuotias Kylie ja 28-vuotias Joshua astuvat avioon ensi kuussa Italiassa. He yrittävät myös saada jälkikasvua perheen perustamista varten. Parhaillaan pariskunta on lemmenlomalla Italiassa.

Joshua ja Kylie kuvattiin eilen nauttimassa lomastaan Italian Portofinossa, jonka rannikolla he lomailevat vuokraamallaan huvijahdilla. Minogue uskaltautui samalla pulahtamaan Välimeren aaltoihin hellekeliä pakoon.

Kylie Minogue kertoi viime syksynä, että hänen elämänsä on tulvillaan rakkautta ja hän on onnensa kukkuloilla. Myös Joshuan on kerrottu olevan todella onnellinen popparin kanssa. The Sun uutisoi molempien perheiden ja ystävien olevan onnellisia pariskunnan rakkauden vuoksi. Seuraavaksi tavoitteena on saada yhteistä perheenlisäystä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash