Poptähti ja supermalli palasivat yhteen – suoraan avoliittoon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin tänä vuonna erouutisilla järkyttänyt pariskunta Zayn Malik ja Gigi Hadid ovat palanneet yhteen. Näyttävän pariskunnan suhde on nyt vahvempi ja onnellisempi kuin koskaan. Malik ja Hadid ovat ottaneet suhteessaan uuden askeleen muuttamalla yhteen.

21-vuotias supermalli Gigi Hadid on Daily Mailin mukaan muuttanut 23-vuotiaan popparipoikaystävänsä kanssa yhteen. Zayn Malik on toivottanut Hadidin tervetulleeksi asumaan hänen Los Angelesin kotiinsa, ja antanut tämän lisäksi Hadidille myös luvan sisustaa asunnossa uusiksi.

Los Angelesin kodin lisäksi pariskunta tulee kuitenkin vielä pitämään myös Hadidin asunnon, joka sijaitsee New Yorkissa. Hadid ja Malik ovat yhdessä sopineet, että he eivät tule enää koskaan olemaan erossa yli kymmentä päivää minkään projektin vuoksi, mikä tekeekin yhteen muuttamisesta järkevää.