Abigail Ratchfordin kurvit kuin jalkapallot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan.

Viikonloppuna Abigail Ratchford suuntasi monien muiden julkkisten tavoin Maxim Hot 100 Party -juhliin, jossa valtaosa naisista nähtiin teeman mukaisesti tavallista paljastavammissa asuissa. Niinpä myös Abigail ilmestyi Hollywood Palladiumin punaiselle matolle rohkeassa mustassa asussa, joka korosti kurveja.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash