Mies tuli kotiin – järkyttävä näky odotti keittiössä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rodney Ginn -niminen mies oli tullut kotiinsa ja huomannut ulko-ovien olleen auki. Hän oli ajatellut kämppäkaverin jättäneen ne vahingossa suki. Ginn käveli taloon sisälle ja kuuli keittiöstä kolinaa. Kun hän oli vilkaissut keittiöön, hän olikin nähnyt siellä karhuemon kahden poikasen kanssa.

Ginnin kuvaamalla videolla nähdään miten mies on juossut yläkertaan ja karhut seuraavat häntä rauhallisesti perässä. Kämppäkaveri oli luullut Ginnin tekevän keittiössä iltapalaa, minkä vuoksi alakerrasta kuulunut kolina ei ollut ihmetyttänyt miestä lainkaan.

Talon sisälle tullut karhuemo on poikasineen melko hurja näky rappusilla. Kuten monien esimerkkien valossa on nähty, karhut osaavat avata ovia vaivattomasti ja murtautua vaikka autoihin jos haistavat siellä ruokaa. Tällä kerralla emo halusi tulla laittamaan poikasilleen ruokaa kunnon keittiöön.