Mikä bikinikissa! Pussycat Doll julkaisi herutuskuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden verran sinkkuelämää virallisten tietojen mukaan viettänyt Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger osti äskettäin erään Hollywoodin himotuimmista asunnoista Hollywood Hillsin alueelta. Sittemmin hänen on huhuttu ryhtyneen seurustelemaan DJ-supertähti Calvin Harrisin kanssa.

Parhaillaan X Factor -tuomari Nicole kuitenkin lomailee ystäviensä kanssa Kreikan saaristossa, jossa he nauttivat olostaan hulppealla huvijahdilla.

Paparazzit ovat piirittäneet jahtia ahkerasti, mutta Nicole julkaisi upeasta bikinvartalostaan herutuskuvan myös itse Instagramissa. Siinä julkkiskaunotar nähdään upeissa punaisissa bikineissä, ja kuva osoittaa hänen olevan edelleen täydellisessä bikinikunnossa.

#Mykonos

Kuva, jonka Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) julkaisi

Me and my girls…All the way ??

Video, jonka Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) julkaisi

Epic #sunset #latergram #ibiza #formentera #soblessed #nofilter

Kuva, jonka Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) julkaisi