Parisuhde polkee paikallaan? Näin saat siihen uutta potkua

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixiä, chillailua, napostelua, sohvaperunointia ja makoskelua. Siitä on tehty usean pariskunnan arki-illat ja viikonloput. Rennossa ja rauhallisessa elämäntyylissä ei välttämättä ole vikaa, mutta suhteeseen voi saa helposti jännitystä. Nyt on listattu muutama vinkki, kuinka pariskunta voi saavuttaa seikkailunmakuisia hetkiä.

Helpoin keino hurjapäisien tilanteiden saavuttamiseksi on aloittaa uusi ja vauhdikas harrastus. Pariskunta voi kokeilla rajojaan erämaassa vaeltamalla, kalliokiipeilemällä, sukeltamalla tai rallia ajamalla. Harrastuksissa joutuu myös poistumaan mukavuusalueelta ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Helpoin tapa rajojen rikkomiseen on suunnata matkalle tuntemattomaan. Matkusta uuteen kohteeseen ja tutustu paikkaan kumppanin kanssa uteliaasti tutkiskellen. Mikäli ulkomaille suunnistaminen ei ole mahdollista, sisustakaa koti rohkeasti, muuttakaa hiustyylejä ja järjestäkää railakkaat ja mukaansatempaavat juhlat.