Nicole Murphyn kurvikas vartalo pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Nicole Murphy nousee silloin tällöin edelleen otsikoihin.

Viikonloppuna Murphy kuvattiin hänen osallistuessaan 2016 Maxim Hot 100 Party -julkkisjuhliin Hollywood Palladiumissa. Näyttävä kaunotar asteli punaiselle matolle asussa, joka nosti hänen povensa pääosaan.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash