Jessica Alban bilelook – näin upeana saapui gaalailtaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijättärenä tunnettu Jessica Alba on myös erittäin menestynyt yrittäjä. Nykyisin upporikkaan kaunottaren The Honest Company on nimittäin Business Insider -lehden mukaan yli 1,7 miljardin dollarin arvoinen yritys. Yhtiö valmistaa ekologisia kulutustavaroita.

Harvakseen julkisuudessa nähtävä Jessica Alba kuvattiin viikonloppuna Los Angelesin Inglewoodissa, jossa hän osallistui Teen Choice Awards 2016 -palkintogaalaan. Mustiin pukeutunut kaunotar sai osakseen myös paparazzien jakamattoman huomion.

Jessica Alballa on vahva usko, että hänen yrityksensä The Honest Company tulee kasvamaan entisestään, sillä kuluttajat tekevät nykyään paljon yrityksen arvoihin ja toimintaan perustuvia ostopäätöksiä. Toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, The Honest Companylla ei Jessican mukaan ole mitään salattavaa tai peitettävää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash