Kysely paljasti 10 parasta tapaa viettää iltaa rakkaan kanssa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus vaatii ylläpitoa ja hoitamista. Pariskuntien kannattaa ottaa säännöllisesti aikaa kahdestaan ja nauttia toistensa seurasta ilman kiirettä ja stressiä. Illan ohjelmaan voi kuulua roimasti rakkautta ja romantiikkaa, jotka kantavat suhdetta pitkälle.

Pizzzeriaketju Dominos toteutti brittiläisille asiakkailleen kyselyn, jonka mukaan pariskunnat viettävät mieluiten kahdenkeskistä aikaa kotona roskaruoan ja elokuvien parissa. Osa kumppaneista haluaa kuitenkin sisällyttää iltaan kokkailemista tai ravintola-illallisen. Pariskunnat pitävät myös laatuajasta veden äärellä tai kotikaupungissaan seikkailemisesta.

Yhteisistä hetkistä nautiskellaan mielellään myös eläintarhassa tai taidegalleriassa. Osa pariskunnista viettää treffi-iltaansa lautapelien, juustojen ja viinien parissa. Saattavatpa he äityä illan tuoksinnassa jopa yhteiseen tanssiin olohuoneen keskellä.