Mies purki tieraivon puluun – hulvaton tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni autolla ajava joutuu turhautumaan liikenteessä muiden kuskien vuoksi. Kaikki muut autoilijat eivät välttämättä aja samanlaista nopeutta tai noudata sääntöjä niin kuuliaisesti kuin toiset, mikä saa nopeasti pinnan palamaan. Tällä kerralla erään miehen tieraivo purkautui kuitenkin tiellä seikkailevaan puluun.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa autoilija yrittää saada tiellä kävelevää pulua väistämään. Mies huudattaa auton torvea pululle ja käskee lintua väistämään, mutta pulu ei piittaa autoilijasta mitään ja jatkaa matkaansa keskellä tietä.

Mies ihmettelee minkä vuoksi pulu ei voi lentää vaikka sillä on siivet sitä varten. Pulu astelee keskellä tietä tyynen rauhallisesti. Lopulta pulu siirtyy tien sivuun, jolloin mies saa tilaisuuden ohittaa sen. Kun autoilija on viimein pulun vierellä, pulu lähtee lentoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.