Mötley Crüe julkaisee oman seksivälinemalliston

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna Suomessa käynyt Mötley Crüe pani pillit pussiin lopullisesti. Yhtyeen The Final Tour päätti legendaarisen kokoonpanon taipaleen ja sulki jälleen kerran yhden suositun yhtyeen tarinan. Jatkossa fanit voivat jammailla bändin lanseeraamien seksivälineiden kanssa.

Mötley Crüe ja seksivälineyhtiö Lovehoney ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Bändi tuo markkinoille oman vibraattorimalliston, johon kuuluu neljä pientä ja neljä keskikokoista seksivälinettä. Vibraattorien kuviointi on tuttua kaikille mötiköiden kuuntelijoille, sillä seksivälineisiin on printattu yhtyeen ja levyjen logoja eri aikakausilta. Dildot tulevat myyntiin syyskuussa.

Mötley Crüen historia on ollut täynnä seksiä, huumeita ja rokkia. Yhtye on tehnyt urallaan likimain kaiken, mitä menestyvä ja nautintoaineille perso nelikko voi. Heidän värikkäästä menestyksestään on julkaistu myös pintaraapaisua syvemmältä asiaa selvittävä The Dirt – Törkytehdas -niminen kirja.