Naiset paljastivat: Näin heitä haukutaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toisten ihmisten ulkonäköä on helppo arvostella. Loukkaukset saattavat jäädä kaikumaan takaraivoon vuosikausien ajaksi tai musertaa itsetunnon nollatasolle. Valokuvaaja Jess Fielder testasi, miten ihmisten ulkonäkö muuttuu itsetunnon mukaan.

Amerikkalainen Jess Fielder toteutti rohkeiden naisten kanssa tempauksen, jossa osallistujat paljastivat kuulemiaan loukkauksia heidän ulkonäöstään. Vähäpukeisten neitokaisten pitämissä lapuissa luki muun muassa arvostelevia kommentteja painosta tai vartalon muodoista. Toiset olivat liian laihoja, jotkut lihavia tai edusti vääränlaista tyyliä.

Lannistavien kommenttien jälkeen naisten tuli näyttää kameralle lappua, jossa luki jotain myönteistä. Osallistujien kasvoille ilmestyi hymy, onni ja tyytyväisyys. Projekti todistaa jälleen kerran, että kauneus, ulkonäkö tai ennakkoasenteet eivät saa määritellä ihmisyyttä.