Chanel Iman ilmestyi rannalle – ei jäänyt takuulla huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä Chanel Iman, joka on tehnyt malliuraa jo yli vuosikymmenen ajan.

Parhaillaan Chanel lomailee Barbadoksella, jossa hänet kuvattiin eilen rannalla. Keltaisiin bikineihin sonnustautunut supermalli ei takuulla jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 11 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash