Karrueche Tran treenasi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan jonkin aikaa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Nainen ryhtyi eron jälkeen seurustelemaan miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Parhaillaan kohukaunotar kuntoilee ahkerasti, sillä tavoitteena on upea fitness-vartalo. Sitä varten hän treenasi eilen maineikkaalla Venice Beachilla, jossa hänellä oli varta vasten oma kunto-ohjaaja piiskaamassa parempiin suorituksiin.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash